De accomodatie

De kamers hebben uitstekende bedden en eventueel is een extra (kinder)bed bij te plaatsten. In uw kamer, maar ook op het terras, kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Waardevolle spullen kunnen wij voor u in de kluis bewaren.

Iedere ochtend wordt tussen half acht en negen uur een uitgebreid ontbijt geserveerd op de deel. Dat is het overdekte gedeelte voor uw kamer. Indien u dat op prijs stelt, krijgt u daar een versgeperst vruchtensapje en een versgelegd kippeneitje bij.

Het zwembad op het achtererf staat de hele dag tot uw beschikking. ’s Avonds gaat de sfeervolle verlichting aan zodat u kunt blijven genieten in het water of op het terras.

U krijgt aan het begin van uw verblijf twee badlakens en om de dag worden die omgewisseld voor twee schone. Uw beddengoed wordt ook om de dag verwisseld.

 

In de buitenkeuken heeft u de beschikking over een vierpits kooktoestel, zodat u eventueel uw warme maaltijd kunt bereiden. Potten,pannen, servies en bestek zijn in ruime mate aanwezig. In overleg kunt u gebruik maken van de BBQ.  Er is een koelkast waarin u uw eigen drankjes en eventueel andere etenswaren koud kunt zetten. Dat is geen overbodige luxe in de tropen!

Wilt u een handwasje doen, dan kan dat altijd in de buitenkeuken. Op diverse plaatsen hebben we waslijnen waaraan u uw was te drogen kunt hangen.

Afhankelijk van de vraag kunnen er paarden gezadeld worden en kunnen er ritjes  gemaakt.worden op het terrein. Ook kinderen mogen onder begeleiding op een paardenrug zitting nemen. 

Er zijn diverse speelmogelijkheden voor kinderen, zoals schommels, touwladders, een grote trampoline, tafelvoetbal en  tafeltennistafel. Kortom;  voor elk wat wils :lekker ongedwongen ontspannen voor jong en oud.

Een supermarkt, een pinautomaat, een apotheek en een warung ( javaans eethuis) zijn op loopafstand van de boerderij gelegen.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren